lauantai 4. toukokuuta 2013

I have no life

Taas normaali lauantai-ilta cossin parissa. Vappukin meni samoissa merkeissä. Mutta pidemmittä puheitta, tässäpä vähän illan saalista:

Kävin torstaina Eurokankaassa, jossa ilokseni oli -20% tarjous kankaista. Johan tuli halvaksi. Ostin kankaat Kidaan, peruukki vain puuttuu. Mistä tulikin mieleeni, että Alice-peruukki on tainnut saapua. En ainakaan odota mitään muita paketteja postiin, joten se siellä varmaa lymyää.

 Tuosta luikerosta pitäisi saada mekon helmaan juttuja. Muistin taas, miksi en tykkää ommella hameita: helma on pyöreä enkä osaa ommella pyöreitä juttuja.
Ihan hyvinhän se onnistui. Kämmäilin vaan aika monessa kohtaa, mutta lopputulos on onneksi niin hemaiseva, ettei kukaan huomaa mitään.

Tuossa hame vielä ennen maalausta. Piti merkitä paikat johon alan maalaamaan ruutuja. Ja viivoja. 

Maalaaminen oli taas yllättävän hankalaa. Suorat viivat tuottavat erityisen paljon hankaluuksia. Varsinkin kun ne on myös vähän kaarevia. 

Tuossapa kaikki mitä sain tänään aikaiseksi. Oon myös tehnyt yläosan, se pitää maalata ja laittaa ne punaset jutut. Sen lisäksi hihat on vielä tekemättä. Ja rusetin nauhat. Ja hanskat. 

2 kommenttia:

  1. OOOEEHH se näyttäää tosi hyvältä!!!! *3*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhh! Kiitoskiitos paljon. Sitten kun se näyttäis päälläkin hyvältä, niin olen tooosi tyytyväinen.

      Poista