maanantai 6. toukokuuta 2013

Peruukki + meikkitestailuja

Lyhyt pikku postaus. Alice-peruukkini saapui postissa. Se on ihastuttava. Joskin hiukan liian pitkä. Onneksi kuitenkin niin päin, ois pepusta, jos peruukki ois liian lyhyt. 
Testailin myös Alicen meikkejä, jotka ovat hyvinkin selkeät pelissä. En ole mikään guru, joten ne nyt on vähän miten sattuu, mutta sain jonkinlaisen kuvan siitä, millaiset niiden pitäisi olla.
Jotenkin arveluttaa pistää omasta naamastani kuva, mutta meikkejä on paha katsoa, jos ei naama näy. Joten kärsikää. Ja ihan totta, en pistäis kuvaa tänne, jos en ajattelis, että se on hyvä. Otin varmaa sata selfietä iltapäivällä.  
Koittakaahan ignoorata mun kärsivä ilmeeni. Se on ilmeisesti perusilme. Kamerassa on jotain miljoona samanlaista kuvaa. Valokin mukavasti tulee tuolta takaa, not. Peruukki yltää jonnekin navan tienoille. Meinasin leikeillä sitä noille suunnille mihin kuva päättyy. Siihen tosin tarvitsen pään, jolla on myös vartalo. Siispä odottelen kuukauden verran, että eräs henkilö saapuisi kotiin. 
Huomatkaahan myös koru kaulassa. 

4 kommenttia:

 1. TOMMOSET hiukset sopis sulle iha älyttömän hyvin 8DDD Näytät iha jonku hevibändin laulajalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahhahaah! Ajattelin ihan samaa. Ku tein noita meikkejä. Ilman meikkiä näytin kyllä tyhmältä. Jos ois tollaset hiukset ni silmät pitäs olla aika rajatut.

   Poista
 2. Oooo, ainakin mun mielestäni näytät tosi paljon Alicelta! Meikki on hieno~
  Ja vaikkei se nyt varsinaisesti tähän postaukseen liity, niin asukin näyttää tähän mennessä tosi hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sit kun vielä olis Alicen vartalokin, ni olisin hyvin onnellinen. Näyttäis puku päälläkin hyvältä.

   Poista