sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

I only take tea with friends

Pääsinpäs taas eteenpäin Alice-cossissa. Se on tällä hetkellä ainoa cossi, jota teen. Ja virallisesti suuritöisin cossi, jonka olen koskaan tehnyt. Huomasin, että kun aloitan cossin tekemisen, tulee myös imuroitua. Ettei kankaat mene pölyisiksi. Prioriteetit kunnossa.

Elikkäs, tuossa on hame. Saa pysyä tuollaisena vielä hetken, koska multa puuttuu vielä tavaraa. Toisin sanoen vetskari ja hopeajuttuu. Ajatuksena on pistää tylliä tai jotain tuonne alle, että se näyttää enemmän pelin mekolta, kun se on päällä.
 Tuosta tulee rusetti. Laitoin tuonne sisään kovikekangasta, että se pysyy pystyssä. En uskaltanut tehä siitä pidempää, koska pelkäsin, ettei se pysyisi pystyssä. Tarkoitus siis on, että se vähän näkyy selän takaa, niinkuin pelissä. En tosin ole yhtä laiha kuin Alice, joten täytyy vähän soveltaa.
Löysin kaapinpohjalta jotain vanhaa Ikean halppiskangasta, joka on valmiiksi jäykempää kuin tuo, mitä olen käyttänyt mekossa.Tuollaisen askartelin samalla kun maali kuivui. Tulee siis siihen rusetin keskelle. Se on pääkallo, maalaan siihen silmät ja muut kunhan kipsi kuivuu. Kyllä, tein foliosta ja kipsistä, en jaksanut lähteä metsästämään mitään kummempia aineksia.


 Kolme tuntia (more or less) ja viisikymmentä sydäntä myöhemmin tuloksen näette tässä. Nuo on hanskat. Sain taas viisaudenpuuskan ja päätin tehdä käsineet kahdesta osasta, koska coniranneke. Eli käsineiden yläosa, olkaa hyvät.

Sellaista tällä kertaa. Saatan ehkä vappuna saada pienen vapautuksen lukemisesta ja tehdä lisää cossia. Koska aika loppuu pian, eikä Hysteriaan ole edes kankaita vielä.                                                                                      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti