tiistai 18. kesäkuuta 2013

Oisko se sitten coniraportin aika

Torstai ja perjantai ennen Desua menivät aikamoisissa conikuumotuksissa, kun tajusin yhtäkkiä torstaina, että mullahan on vain yksi cossi valmis. Ja neljä piti tehdä. Ei tee mitään, töistä kotiin ja cossit valmiiksi. Chooichi saapui seurakseni, koska hänelläkään ei ollut cossi valmis vielä. Hyvä me.

Perjantaiaamuna aloittelin Kida-cossiani. Siis ompelemista. Kankaat leikkasin jo yöllä, hei. Ajanpuutteesta johtuen työjälki ei ollut mikään maailman paras, mutta kelvatkoon. Kai se muillekin kelpasi, kun joku tuli jopa kehumaan cossia. Harvinaista.
Lähtö sujui kuuluisassa desusäässä, eli satoi vettä. Jos joku ei tiedä termiä. Melkein myöhästyttiin junasta, joka muuten oli aika täynnä. Siinä normaaleilla ihmisillä oli ihmettelemistä. Ja juna tyhjeni kummasti Lahdessa.
Conissa suoraan pukkariin vaihtamaan Kida päälle. Ja siskolle Myyrä. Ensimmäinen päivä on aina vähän hassu, kun se on niin lyhyt. Ja aamulla ei ollut conifiilistä vielä ollenkaan, kun cossit oli tekemättä.
Pukkareissa tapasimme myös AisuHoshin, MinMinWitchin ja Liebe-Siegt-Allesin, jolla ei tietääkseni ole blogia. Mutta devi on. Ja sitten hengailtiin näiden kanssa koko loppucon. Illemmalla otettiin vähän kuvia cosseista, mutta sää ei ollut mikään kauhean kiva. Ja oli ehkä vähän kylmä. Vaihteeksi. Mutta olin jo valmistautunut siihen Frostissa.
Lattiamajotus oli taas kerran aivan oma kokemuksensa. Joka kerta se on erilainen. Otin vaihteeksi mukaan sen patjan, jossa on reikä. Sen piti olla mun salaisessa cossiavarastossa, mutta ilmeisesti joku (äiti) on käynyt hakemassa sen pois ja päätellyt, että hyvin sillä voi vielä nukkua. Ihan hyvin kyllä nukuin, kun väsytti paljon.
Yritän epätoivoisesti piilottaa coniranneketta

Ainoa kuva, jossa ilme ei derppaa. Mutta maha derppaa sitä enemmän
Lauantaiaamuna seitsemältä ylös ja cossit niskaan. Lauantai oli pisin conipäivä joten laitoin parhaan cossin ylle. Eli Royalsuit!Alice, jota olen vääntänyt noin puoli vuotta. Sain sen viime maanantaina valmiiksi. Siskoni oli Hysteria, mutta lähti aikaisin kotiin, koska hänellä on elämä ja minulla ei. Piti kuulemma nähdä kavereita. Tai jotain.
Tuo viereinen on aika hyvä kuva meidän cosseista. 
Lauantaina myös tuuli tosi paljon, eli hiukset silmään ja suuhun ja silleen. 
Käytiin katsomassa pakolliset, eli cossikisa. Eurocosplay oli taas niin huikea ettei pysty vieläkään. Ja tänä vuonna oli mukavasti osallistujiakin.

Lauantaina tavattiin myös henkilö, joka kulkee ainakin devissä nimellä EriciusLux. Kerrankin tapasin ihmisen joka osaa Disney+muut piirretyt ulkoa (ulos, idiooTTI!) Muun kuin siskoni.

En jaksa laittaa tänne kauheaa kuvatulvaa, katsokaa devistä, pistän sinne parhaita.
Jostain syystä tämä kuva vetää mua puoleensa 
Sunnuntaina päätin uusia Punahilkkacossini, koska Chooichi ehti tehdä vain yhden uuden cossin ja hän halusi olla susi. Toinen vaihtoehto olisi ollut Arietti ja Spiller, mutta ehtä sitten toiste. Kun siihen ei ole peruukkia ja omat hiukset nyt on mitä on. Tuosta alemmasta kuvasta näkyy jotenkin, millaiset mun omat hiukset on. Tosin ne näyttää tooosi oransseilta, mitä ne ei oikeasti ole.
Cosplayesityskilpailu oli hyvin monitasoinen. Toisten esitykset vaan oli toodella upeita ja toisten ei niinkään. Ja sitten oli pakko käydä katsomassa päättäjäiset, koska siellä julkistettiin voittajat. Aika hyvin osasin arvata kärkikolmikon, vaikka vähän eri järjestyksessä. Kyllähän ne kolme sieltä erottuivat kaikkein eniten. Ovat voittonsa ansainneet. 
Desun lopetus oli ehkä eeppisin ikinä! Kunnon desusää ja vaatteet märät. Sateenvarjot mitään auttanu. Märkänä junaan ja sitten kotiin.
Dramaattinen kuva. Ei älä nappaa minua!
Vaikka tämä on jo aika pitkä postaus, päätin silti jakaa vielä Animeconin ja Traconin cossit, jotka on jo päätetty. Eli Animeconiin saavun tässä cossissa, jos saan sen valmiiksi:  


Eli Lux, pelistä League of Legends. En ole koskaan pelannut, koska koneeni vammasi kun yritin. Ehkä vielä joskus. Ja jos näette, Luxin vasemmassa kädessä oleva tikku olisi myös tarkoitus tehdä. Saan jopa ehkä valot noihin päihin, niin siitä tulee eeppinen! Sitten kun vielä saisin jonkun cossaamaan Ezrealia, niin cossi olisi täydellinen. 

Traconiin olisi tarkoitus tehdä kauan odotettu (viime Traconista) D. Gray-man -ryhmä. Jossa minä siis cossaan Kandaa. Siitä olen kertonut jossain postauksessa (luultavasti Traconin jälkeisessä). 
Toinen cossi Traconiin olisi tämä:



Daenerys Targaryen, Game of Thronesista. Tuossa asussa. Ongelmana tosin on oikeanvärisen peruukin löytäminen. Luxiinkin on yllättävän hankala löytää peruukkia. Ja kohta se pitäisi tilata, että ehtii Aconiin. 

Haluaisin myös mennä Fanfestiin lokakuussa, koska se on Helsingissä, ja näillä näkymin näyttää siltä että pysyn täällä vielä seuraavankin vuoden. Mutta liput maksavat 27 euroa, enkä haluaisi mennä yksin. Jos joku haluaa tulla, meille voi majoittua. 

Mutta joo, sellaista tällä kertaa. Kohtapuoliin saatan spämmiä Luxin valmistumisella. Armoria vaan tekemään. Ihan ekaa kertaa. Hui kauhistus. En osaa. 

2 kommenttia:

  1. Desussa oli kyllä ihan mahtavaa! Ja sun cossit oli tosi hienoja, nostan hattua kolmen cossin tekemiselle n. vuorokaudessa. Itse en olisi pystynyt.

    Jos en ihan väärin muista, niin minulle ehdotettiin tuota Ezrealia? Saattaisin ehkä jopa olla kiinnostunut toteuttamaan sen, koska design on aika cool. Mitään en vielä uskalla luvata, mutta ehkäpä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sullehan sitä ehdoteltiin :DD Ois siistii tehä "paricossi". Tässä vaan ei oo mitenkään kauheesti aikaa, joten tee jos kerkeet

      Poista