tiistai 2. heinäkuuta 2013

Ai Animecon ensi viikolla?

Viime viikolla sain tehtyä Luxin "alusasun", jonka nimesin hiihtopuvuksi. Mutta sen tekeminen ei ansainnut omaa postausta. Joten tässä vähän siitäkin. Tosi vähän kyllä. Siirryn sitten paljastuscosseista peittäviin cosseihin. Mikäs siinä.

Tuossa kankaat, joita tarvitsen tähän cossiin. Tuon vaaleamman löysin kahdessa palassa alekorista. Sininen on täydellinen kangas tähän; se joustaa ja on täydellisen väristä. Loistolöytö.
Ensimmäistä kertaa pääsin tekemään housuja cossiin. Eli tein hiihtopuvun kahdesta palasesta, paidasta ja housuista. Myös ensimmäinen cossini, jossa ei tarvitse laittaa vetoketjua. Hiihtopuku oli suht yksinkertainen tehdä.
Tässä superi posetuskuva:
Luxin armori onkin sitten juttu erikseen. En ole koskaan ennen tehnyt armoria, joten tässä vähän kokeillaan, miten sujuu. Etsin netistä hyviä armor-making-tutorialeja ja päädyin käyttämään tätä tutoriaalia apuna, koska se tuntui helpolta aloittelijalle. Koska minulla on softiksen taivuttamiseen käytössä vain hiustenkuivaaja. Hyvin taivuttaa. 
Tuossa noin
Eli rintsikoita kehiin. Mulla ei ollut sopivia, joten Prismaan vaan ostoksille. Onneksi saan henkilökunta-alea. Oli meinaan aika hintavat rintsikat. Ostin pari kokoa isommat (ehe oma kuppikoko 75A), koska mulla on sen alla paita ja omat rintsikat ja vaikka mitä.

Tuossa softiksen lisäämisen jälkeen




Väri muuttui tollai, koska laitoin pari kerrosta servettilakkaa päälle, että siihen tulee kivempi pinta maalata. Ehkä. 

Sain myös aikaiseksi tehdä käsiarmorit. Ainakin osan. Tuossa tulos.
Siinä on kaksi päällekkäin. Karvakäsi
 Leikkelin myös viitankiinnityssysteemit, tollaset ympyrät. Ja sen välijutun, mutta se ei sattunut kuvaan.

Maalaamaan pääsen vielä toivottavasti tällä viikolla. Huomenna pitää käydä hankkimassa lisää softista, koska kenkäarmorit ja selkäarmori pitää vielä tehdä. Ja lannevaate. Siinäkin on armoria. 
Ja nuo armorinpalaset kiinnitän yhteen tuollaisella narulla. Toivottavasti sekin toimii. 

Ja peruukit on tilattu aikaa sitten, jos nekin vielä suvaitsisivat saapua, olisin toodella onnellinen. Nyt vaan peukut pystyyn, että saapuvat ennen Aconia. Muuten joudun kierrättämään cosseja, ja ken tietää milloin saisin tilaisuuden käyttää tätä cossia.

2 kommenttia:

  1. Hiihtopuku on kyllä kaunis : D Toivottavasti Lux valmistuu ajoissa!

    Ja sellaista aattelin kysyä, että olisiko sulta mahdollista lainata niitä steampunk-laseja jotka Myyrää varten silloin hankit? Ezrealille nimittäin tilasin lasit mutta en oo vieläkään saanu niitä, ja ellei ne tule huomenna niin sit ne ei ehdi. Jostain täytyis nyt löytää jotkut korvaavat lasit Animeconin ajaks.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo voin toki lainata.
      Näillä näkymin Lux on tulossa, samoissa tunnelmissa mennään kuin ennen Desua.

      Poista