sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Go to Wonderland

Sain vihdoin aloitettua Alice-cossia. Mulla on aikaa tehdä cosseja vaan viikonloppusin ja joskus iltaisin, koska pääsykokeet ja työt. Mutta tässä vähän tarinaa:
Tein tuon Kidan korun (sininen) jo aikapäiviä sitten, mutten jaksanut ottaa kuvaa. Ja Alicen korun väkersin viime viikonloppuna.

Eilen pelasin taas pitkästä aikaa Madness Returnsia ja melkeen pääsin sen läpi. Luultavasti. Viimesiä fighteja viedään. Dollmaker on toosi creepy. Sen takia piti lopettaa pelaaminen yöllä. Ehkä pelaan loppuun ensi viikonloppuna. Kun aurinko paistaa ja silleen. Siitä sain intoa tehdä cossia. Myös se, että tajusin ajan loppuvan pian kesken, auttoi asiaa. Peruukitkin pitäs tilata. Ja Hysterian kankaat hankkia.

 
Distraction!
Cosseja on vaikea tehdä kun tollanen tunkee syliin.
 Aloitin Alicen essusta ja leikkasin myös hameosan kankaat valmiiksi, mutten jaksanut tehdä niille vielä enempää.
Piirsin lyijärillä rajat, ennen kuin lähdin maalaamaan, koska sain viisauden puuskan. Täytyy sanoa että kyllähän sieltä aivoista jotain hyvääkin löytyy.
 Siinä se sitten olisi valmiina. Parempikin olisi voinut olla, mutta kelvatkoon. Toi pata on aika vino.... Yritin mittailla tota niide muiden hameenosien kanssa, ja eiköhän se ihan hyvä ole.
Korjaan myöhemmin jos jaksan.
Maalaaminen otti voimille. Ja lisää vielä edessä!






Lopuksi haluan jakaa pelin trailerin. Pelatkaa, jos on mahdollista.


1 kommentti:

  1. Toi Kindan koru on just siisti!!! Sait vihdoin aloittettua sen :D Good job! sitten vaan urakalla tekee lisää kunhan mä tuun täältä! Distraction Sissi! :DDD Hyvältä näyttää :D

    VastaaPoista