torstai 19. syyskuuta 2013

Seuraavaa conia kohti!

Tracon on vasta ohi, mutta lepäilyyn ei ole aikaa, kun pitäisi saada cossi valmiiksi. Aloitin kerrankin "ajoissa", coniin on aikaa kaksi viikkoa. Seuraavaksi siis Fanfestiin, joka kätevästi järjestetään Helsingissä, eli voin yöpyä kotona. Cossiksi olen valinnut Daenerys Targaryenin (vaikka facebookiryhmän mukaan sinne on tulossa jo ainakin kaksi), jonka piti valmistua Traconiin, mutta jostain syystä en saanut sitä valmiiksi. (Tää teksti jotenkin oudosti hyppäsi tähän keskelle, en saa sitä takaisin)Alunperin suunnitelmissa oli tehdä Danysta versio, joka nähdään ainakin kolmostuotantokaudella Astaporissa ja muuallakin, Yunkaissa varmaan, en ole ihan varma. Hylkäsin kuitenkin tämän ajatuksen, koska halusin mukaan lohikäärmeen, ja ne ovat huomattavasti pienempiä kakkostuotantokaudella. Eli Fanfestissä nähdään Danylla sellainen kummallinen armori. Alla kuva.

Chooichillä on ilmeisesti jonkinlaisia suunnitelmia toteuttaa iso lohikäärme, minkä takia huoneeni lattialla on kanankoipitehdas. Siitä ehkäpä lisää hänen blogissaan.

Dany on siis tuo oikeanpuoleinen, jos joku ei tiennyt
Tuohon kuuluu myös sellainen olkapääjuttu, jonka päällä Drogon istuu. Eli sellainen myös. Ai miten niin suuret suunnitelmat kahdelle viikolle? 
Tuossa epämääräisessä hamejutussa on jotain epämääräisiä kuvioita. Pitänee maalata ne. 
Hyvänmallinen armori, jos saan sanoa. Tuollalailla peittää kaikki tärkeät kohdat ja silleen. 

Aloitin peruukista, joka mulla on seissyt tuossa pöydällä melkein kaksi kuukautta. Se on vähän väärän värinen, mutta sille ei nyt voi mitään. Ja liian pitkä. 

Tässä siis kuvaa peruukista muokkaamattomana. Huomatkaa supersiisti pöytäni. Yleensä tällä kohdalla on ompelukone. 

Tein letit kaksi kertaa, koska ensimmäisellä kerralla ne näyttivät todella rumilta. Noihin olen jotenkuten tyytyväinen. Paremmiltakin voisivat näyttää.


Kihartamisessa meni noin kaksi tuntia (pimeys ehti saapua). Etutukka näyttää vähän tyhmältä, mutta teen sille jotain joskus. Sen takia siitä ei ole kuvaa. Eikä ole myöskään kuvaa päässäni, koska näytin tyhmältä. 


Lettivaiheessa peruukki näytti Legolasperuukilta. Joskin hyvin pitkältä sellaiselta. Nyt se näyttää huomattavasti paremmalta, tosin vain peruukkipäässä. Omassa päässäni se on aika tyhmän näköinen. Naamani on ruma, siitä se varmaan johtuu. Toivottavasti osaan meikata sen hyvännäköiseksi. 

Huomenna lähdemme Chooichin kanssa ostamaan (toivottavasti) kaiken tarpeellisen tätä cossia varten. Ettei taas viimeisenä päivänä tarvitse juosta kaupassa. Se on ei-toivottua. 

5 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Wau upee peruukki!

  btw se Allen cossaaja olen ~ Stalkkerin taidoillani löydän kaikki kaikkialta eiku.. ._.'

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uah! Löysit minut täältä! En toki jättänyt nimimerkkiäni siihen sun kännykkään.

   Poista
  2. Eet toki. Ihan ite vaan löysin sut täältä koska olen niin taitava hmm ~

   Poista