keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Uusia pakkomielteitä - eli täysin turha postaus

Alunperin tästä piti tulla peruukkipostaus, mutta usb on hukassa, eli en saa kuvia koneelle. Joten kerronpa vähän turhanpäiväisiä asiota. Koska halusin tehdä vielä yhden postauksen heinäkuussa.

Siskon kaveri tuli meille yksi päivä pelailemaan Lord of the Rings - War in the North, koska oltiin siskon kanssa jumissa... Ekassa bossfightissa. Säälittävää. Kuitenkin, puolen vuoden epätoivoisen pelailun jälkeen, siskon kamu tappoi ilkeän Tharzogin. Vihdoin päästään eteenpäin.
Joillekin olen ehkä joskus kertonut haaveestani tehdä haltiacossi. Olen nyt vähän miettinyt tekeväni jossain vaiheessa Andrielin, eli haltianaisen tästä pelistä. Se saatetaan tosin sekoittaa siihen Hobitin haltianaiseen, vähän samaa näköähän niissä on.


Tuo keskimmäinen siis. Sisko pelaa tuota miestä. Eradania (huom! ei Eragon, eikä Aragorn). Farin on pepusta.
Tykkään Andrielin designista ja muutenkin badass hahmo. Ja tikku. Jonka päässä on valoa.

Ja toinenkin juttu:
Aloin pitkästä aikaa katsoa animea. Yleensä kärsivällisyys ei riitä animen katsomiseen, mutta ajattelin kuitenki kokeilla. Tätä kyseistä on hypetetty coneissa ja vaikka missä muualla, joten olihan sekin pakko tsekata. Jäin sitten koukkuun... Olen katsonut päivässä melkein kaikki jaksot.... Sehän on tietysti Shingeki no Kyojin, damn you kaikki jotka siitä cossasitte/spämmäsitte/muuten vaan puhuitte. Perhana en voi tehdä mitään muuta kuin katsoa sitä. Cossiakin haluaisin, mutta kun niitäkin näyttäisi olevan enemmän kuin tarpeeksi. Jos vastaan tulee joku aivan pakkocossiabadasshahmo, niin sitten kyllä teen sen. Ihan sama vaikka conissa olisi sata
muutakin.

Kankaitakin olen itse asiassa käynyt katselemassa, mutta sopivia ei millään tahdo löytyä. Turhauttaa, koska mulla on myös töitä melkeen joka päivä. Nyt on kaksi vapaapäivää ja näillä näkymin vietän ne katsomalla SnK:ta (ensimmäinen on jo kohta ohi). Hyvä minä. Äiti tosin lupasi viedä mut rautakauppaan ostamaan vaneria Kandan miekkaa varten, mutta vain koska itsekin tarvitsee. Well, good enough.

Tämmöstä tällä kertaa, toivottavasti ensi kertaan mennessä olen löytänyt sen johdon (luultavasti en jaksa etsiä ja käyn ostamassa uuden) ja saan vähän niitä peruukkikuviakin. Danyn peruukkia on muuten hankalampi stailata kuin kuvittelin. Eiköhän siitäkin joskus selvitä. Muuten saatte nähdä kaljun Danyn. Pieni haaveri lohareiden kanssa tai sillee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti