lauantai 13. lokakuuta 2012

Taasko cossisuunnitelmia?

Okei, en ole kuollut. Mutta koska en pääse Frostiin, nyyh :'(, en ole jaksanut miettiä cossien tekemistä. Tosin, olen saanut tehtyä niitä koruja Kidan asuun. Joista ei ole kuvia, koska olen laiska. Otan myöhemmin.
Tein siis sen korviksen ja kaulakorun. Mulla on kylläkin ongelm(i)a, pitäisi hankkia kaksi nilkkakorua ja sellainen käsikoru, joka tulee haban kohdalle, tiedättehän? Pitäisi käydä koluamassa korukauppoja, mutta se on vähän jäänyt.

Nyt kun olen 18, voin vihdoinkin tuhlata kaikki rahat peruukkeihin (Äiti ei antanut hankkia nettipankkitunnuksia) Vielä ei ole tullut tilattua yhtään, mutta enköhän kohta tee jonkun massatilauksen. Mulla on pitkä lista hahmoja joita haluan cossata, ja koska omia hiuksiani on nykyään jäljellä hyvin vähän, täytyy käyttää peruukkeja.

Jotta tästä kirjoituksesta ei tulisi aivan turha, koska en ole edennyt mihinkään, pistän tänne taas vähän cossisuunnitelmia. Kaikki eivät ole varmoja, jotain vain, jota tekisi ehkä joskus mieli cossata.

Royal Suit!Alice
Tämä on 100% varma.
Tykkään tästä versiosta tosi paljon. Se on yksi lemppareistani. Toinen minkä olisin halunnut tehdä, on Alicen Steampunk versio (googlatkaa, en jaksa etsiä kuvia) joka on tosi ihana, mutta materiaalit näyttää aika hankalilta. Yksi lemppareistani (oikeastaan tykkään niistä kaikista) on myös Alicen Siren dress (en tiedä sen virallista nimeä, googlaamalla ainakin löytyy oikea) siinä hyvänä puolena on, että Alicella ei ole kenkiä, jotka ovatkin suurin ongelmani. Ihanat, mutta vaikeat hommata. Ja siskolle pitäisi saada (ainakin melkein) samanlaiset, koska hän on Hysteria.
Tämä tulee olemaan myös yksi vaikeimmista cosseistani, koska mekko on niin yksityiskohtainen. Paljon voi mennä pieleen.




Kanda Yuu, D. Gray-man                          
                                                               
Melko varma, koska olemme suunnitelleet ryhmää tähän. Saisin tehdä katanan. Päätökseni on kuitenki alkanut horjua, syyn löydätte alhaalta.

Bak Chan

Luin mangaa eteenpäin (olen ollut aika laiska, animea en jaksa katsoa) ja tämä ihanainen hahmo tuli kuvioihin. Melkein yhtä cool kuin Lavi.
Ainoa miinuspuoli on, että hän on hyyvin lyhyt. Allenin mittainen. Ja Allenia cossaa Chooichi, joka on minua kymmenen senttiä lyhyempi. Siinä mielessä Kanda on parempi, koska hän on pitkä. Ja miekka.



Alabasta!Nami



Ihana versio, joskin hieman (<---?) paljastava. Mutta jos (kun) teen tämän Kidan jälkeen, olen siinä kunnossa, että masun paljastaminen ei tunnu missään. Hiukset on kyllä vähän hassusti. Kokeilin tänään laittaa peruukkia tuolla lailla, mutta se ei oikein onnistunut. Saa nähdä mitä teen. Kengät on melkoisen samanlaiset, joita käytin edellisessä Nami-cossissani.

Sitten niitä vähän epävarmempia. Tästä alkaakin tulla pitkähkö postaus.

Ty Lee, Avatar: The Last Airbender


Ai miten niin valitsen vähäpukeisia hahmoja? (Tai miehiä [vähäpukeisia miehiä? Hot]) Tämä on ollut haaveena jo pitkään, mutta totetus on vähän jäänyt. Chooichi on harkinnut Main cossaamista, mikä sopisi mainiosti. Tämäkin vaatii peruukin (vaikka omat hiukset ovat saman väriset), ja vielä aika pitkän sellaisen, ellen sitten hanki lyhyempää ja jotain lisäkkeitä. Mutta sitä on aikaa harkita.


Tästä tulikin sitten tällainen epämääräisempi cossisuunnitelmapostaus. Mutta joo. Desuconissa siis luvassa Kida ja Alice. Alicella proppina aika varmasti Hobby Horse, kävin jopa hankkimassa kanaverkkoa, josta teen sen... jotenkin. Se vaan on aika iso sitten, eli en voi koko aikaa kulkea sen kanssa. Epämukavaa. Hysterialle teen (verisen) veitsen, joskin sisko olisi myös tahtonut Hobby Horsen. Ja hitot teen kahta. Lainatkoon minulta. Jos annan.
Tämän oli tarkoitus olla pikku postaus, jossa kerron olevani vielä hengissä, enkä ole jättänyt cosplayn maailmaa. Jotain sellaista siitä ehkä tulikin. Aika sekavalta kyllä näyttää, mutta olkoon.

Ensi viikolla on ruhtinaallisen pitkä syysloma, eli to-su. Silloin raahaan siskon ostamaan kankaita. Tällä kertaa voisin tehdä kaavat ensin, että tietäisin kuinka paljon sitä kangasta oikein tarvitaan. Ostan aina liian vähän tai liikaa. Useimmiten liikaa.

6 kommenttia:

  1. Toivottasti saat tehtyy ton Alicen :D toi on hieno versio! Ois aika homma tehä kaks hobby horsea. voit aina lainaa sitä, hysterialle ku et jaksa kantaa : D

    ja joskus tulee kyl niin varmasti Avatar cossit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarviin sit sitä sun kultamaaliis. Voisin kyl alkaa tekee cossei, etten alota sillo ku tuut ku on vaa kaks viikkoo aikaa.

      Poista
  2. Joo mut voit varmaa tehä sen korsistelun vika sil mul ei oo harmainta aavistusta missä se on.. hei kerro sit ku tilaat perukkeje.. tarviin nääs yhen.. ja tohon määrään työtä kannattaa alottaa ennen ku mä tuun mut jätä jotain myös niille viikoille niin mun ei tarvii tehä yksin : D

    VastaaPoista
  3. Tee Kanda, koska mulla on jo muutama hyvä pose-idea Kandalle, Laville ja Allenille...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lol, sanonpa vaan :D Hyvä syy tehä Kanda. Kyl mä aika paljon kallistun sen puoleen.

      Poista