tiistai 11. syyskuuta 2012

Tracon! .... Ja tulevaisuuden cossisuunnitelmia

Tracon on siis ohi, ja siellä oli yhtä kivaa, ellei jopa kivempaa, kuin muissakin coneissa. Cossasin taas Namia One Piecesta, koska ei ollut aikaa tehdä mitään monimutkaisempia cosseja, koska kirjoitusket (btw, eilen oli englannin kuuntelu ja avot oli pepusta). Mutta coniraporttia! Ja varoitan, tämä on sekava ja piiitkä.

Perjantaina lähdin junalla kohti Tamperetta kaverille, jonka luona nukuttaisiin. Sinne tuli muitankin vähän jälkeeni ja lievästi sanottuna derppailiin suurin osa iltaa. Eipä perjantaista sen enempää.

Lauantaina heräsimme kukonlauluun seitsemältä. Mun ei ois tarvinnut, mutta heräsin silti. Ystäväni, joita kutsun pian heidän cosseillaan, koska tietääkseni kenelläkään ei ole blogia, joutuivat maalailemaan naamaansa ties minkälaisia kuvioita. Elikkä minä siis maalasin. He olivat siis Vocaloidin Gumi ja Kaito Matryoshka-versioina. Kumpikaan ei osannut laittaa nestemäistä rajauskynää, joten jouduin tekemään sen. Kuka sanoi että minä sitten osaan? No ei kukaan, tarjouduin koska minulla oli tylsää hyvää hyvyyttäni ja ihan ookoot niistä tuli.  Ja yksi kaveri oli Versailles no Barasta Oscar. Oltiin yhdessä randomeja.
Conissa syöksyin heti myyntipöydille, koska halusin One Piecea. Ostin niitä muutaman. Ei siitä sen enempää.
Lauloin ensimmäistä kertaa karaokea (FMA:n Melissa ja One Piecen We Are!) Ja se oli niin hauskaa, että sitä tuli tehtyä useammankin kerran viikonlopun aikana. Ja pääsin (jouduin?) coni-TV:seen, kun jonotimme. Näytin varmaan idiootilta mutta ihan sama.
Kävimme katsomassa cossikisat, koska se kuuluu asiaan. WCS-kilpailijoita oli hyvin vähän. Ja onnea voittajille! (Vaikka epäilen vahvasti, että he koskaan tulevat lukemaan tätä)
Emme menneen iltapileisiin, vaan derppailimme yläkerrassa ja pelasimme korttia. Se oli hauskaa. Ja yksi conissa käppäilleistä Slendermaneistä (ainakin luulen että se oli Slenderman) pelästytti minut kuoliaaksi (melkein).

Sunnuntaina heräsimme taas seitsemältä, koska halusimme coniin mahdollisimman aikaisin. Se ei kuitenkaan onnistunut, sillä päädyimme photoshoottaamaan matkan varrella. Hyviä kuvia niistä tuli.
Conipaikalla menimme tietysti heti ensimmäiseksi laulamaan taas. Koska se oli hauskaa. Ja kun odottelimme että saamme hakea cossikisan liput, photoshoottasimme taas. Niistäkin tuli kivoja. Alempaa löytyy.
Esityskisa oli hurjan tasokas! .... Ainakin Aconiin verrattuna. Mutta muutenkin. En tajua, miten tuomarit pystyivät valitsemaan voittajan, kun kaikki olivat niin loistavia. Mutta oikeisiin osoitteisiin menivät palkinnot tälläkin kertaa. Tästä vaikuttuneina suunnittelimme (minä ja Kaito) itse tekevämme esityksen, sarjasta D. Gray-man. Se on kyllä vasta suunnitteluvaiheessa. Älkää toivoko liikoja. (Olen Kanda)
Harmillisesti jouduin lähtemään heti esityskisan jälkeen, mutta onneksi Gumi, Kaito ja Oscar tulivat samaa matkaa (Gumi tosin jäi Tampereelle). Derppailimme vähän lisää (aika paljon) asemalla. Ja halasin Sherlockia.  Se oli tosi näköinen.
Tässäpä pari kuvaa minusta, koska olen itserakas:

Tämä on tällainen vino kuva, en tiedä miten päin se olisi paras.


Sitten surkeampaa uutista (ei mitään vakavaa tosin). En pääse Desucon Frostbiteen! Koska olen kännäämässä abiristeilyllä. Ei voi mitään. Sitä sattuu. Tosin nyt minulla on enemmän aikaa tehdä neljä cossia. Neljä, koska lupasin tehdä siskonkin cossit. Pahempi juttu.
Mutta tässä nyt niitä suunnitelmia:

Kida - Atlantis: Kadonnut kaupunki

Minun cossini. Ilman tuota armorjuttua. Pitää treenata maha. Mitenköhän tuon yläosan saa olemaan tippumatta? No se on sen ajan murhe sitten. 

Myyrä - Atlantis: Kadonnut kaupunki
Siskon cossi. Minä luultavasti teen sen. (Tuo lamppu taitaa kyllä jäädä tekemättä)

Alice - Alice: Madness Returns
Minun cossi. En tosin vielä tiedä mikä versio. En haluasi tehdä tuota kuvassa näkyvää, koska se on niin yleinen. Ja haluaisin tehdä Hobby Horsen aseeksi, mutta se jää nähtäväksi.

 Hysteria - Alice: Madness Returns
Siskon cossi, jota hän lupasi käyttää, jos teen puvun. Veerrtaa!

Siinä oli se romaani, kiitos jos jaksoit lukea! Jos et, niin ei se mitään. Seuraavana onkin vasta sitten ensi kesän Desucon!

6 kommenttia:

 1. Hienoa oli nähä sinuakin!!! Ja ihana Nami cossi, se sopii sulle NIIN hyvin! >8D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos! Oli tosi kiva törmäillä välillä. Sun cossit oli tosi hienoja ja hyvin onnistuneita, vaikka en hahmoja tunnekaan.

   Poista
 2. Kiva että oli sinullakin mukava con >8D
  OIII! Alice-cosseja, nuo haluan nähdä! 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Aliceja saa odottaa Desuconiin :D Mulla vaan on hirvee kriisi että minkä version teen, kun ne kaikki on niin ihania.

   Poista
 3. Ohoho olenpas ollut laiska.. piti kommetoida tänne ööh 2 viikkoa sitten.. no mutta siis.. Toi on tosi onnistunu! Tykkään sun posetuksita : D ja kun kerran pääset tolle paljastus linjalle ku cossaat Kidaa niin voi samantien cossaa Namin Alabasta versioo niin voin tehä Alabasta!Luffyn

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljastuslinja... -.-
   No mikäs siinä. Alabastassa Namin hiukset vaan on tosi jännästi. Pitää kattoo mitä voin tehä niitten kaa.
   Alabasta!Luffy, ilmeellä :D

   Poista