sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Miten niin aloitin myöhään?

Okei, tän vuoden Traconiin päätin tehdä vähän yksinkertasemman cossin, koska mulla sattuu olemaan kirjoitukset juuri tällä hetkellä. Vaikka cossi onkin yksinkertainen, en oikein saanut sitä aloitettua.
Sitten näin viime yönä unta, että menin Traconiin. Olin unohtanut cossin kotiin. Ja lipun. Ja minulla oli teltta matkalaukussa. Tästä säikähtäneenä tein cossin tänään valmiiksi.

Päätin käyttää huppariin apuna uskollista Oxford-huppariani. Kuvaan tunki myös kaksi karvaturria. Kaikki hupparini ovat tosin muodottomia möhkäleitä, joten jouduin säätelemään kaavojen kanssa hiukan. Piirsin ne siis itse.


Siinä kaikki palaset ompelua odottamassa. Tiedä kuinka monta hihaa minäkin oon ommellu ja aina mokaan. Mutta en tällä kertaa! Ei tullut yhtään reikää (hihoihin siis, muusta vaatteesta ei puhuta)Ujosteleva huppari. Kamera vääristää värejä mukavaisesti. Sitten vaan katotaan, mahtuuko se päälle.


Mahtui. Pistinpä sitten peruukinkin päähän, koska omat hiukset olivat rumat. Olen varsin tyytyväinen tähän. Vähän tuli tapeltua muutamien kohtien (=hupun) kanssa, mutta ei mitään mitä jumalainen minä ei selvittäisi.

Saa nähdä, olenko siinä toisessa versiossa ollenkaan. Riippuu ilmastosta. Otan luultavasti molemmat mukaan ja katson paikan päällä sitten. Ainoa ongelma on, että toppiversiossa hiukset ovat auki. Ja noiden ponnarien tekeminen on tuskaa.

Alhaalla peruukki muokkauksen jälkeen. Kyllä, helmet ovat hakaneuloilla kiinni peruukissa :D (Siisti työpöytä...köhköh)

6 kommenttia:

 1. Jotenki niin käy, et viikkoa ennen conia vasta tajuaa, et pitäis ne cossitki tehä loppuun. xD

  Ja hieno hupparista tuli. Kaavojen kehittäminen jostain on aina hiukan haastavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no mä oon jo varmaa kuukauden ollu jo sillee et cossi pitäs tehä, mut aina keksin jotain muuta. Viime vuonnaki tein vikana iltana vielä kaiken loppuu..

   Teen aina kaavat ite, kun en jaksa metsästellä niitä mistään. Joskus saatan kattoa mallia jonkun toisen kaavoista netistä, mutta yleensä sitten piirrän ite. Joskus hieman kyseenalaisella tuloksella :D

   Poista
 2. Hyvältä näyttää! Voi pomppii Tracon jälkee toi päällä kouluun :D kui kylmä siel on ollu? Hyvä et sait aikaseks tehä ton ja uni anto potkua siihen : D Ajoitko muuten tilaa Peruukkeja kun täytät 18? saat sit tilaa mullekin jos tarviin desuun : D kookosta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tääl sataa vaa koko ajan, eli on kylmä :D
   Teen sit kunnon massatilauksen peruukkei ku pystyn :D No en iha, mut voin tilaa sulleki. Ainaki desulipun.

   Poista
 3. Hyvinhän tuo onnistui!!!
  Kaavat on aina rasittavia ku ne vaan on XDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaavat vaan on! Mähän oon nii mestari tekeen kaavoja. "On tää iha tarpeeks suora."

   Poista