perjantai 2. tammikuuta 2015

Vielä hengissä

Mietin pitkään, tekisinkö "vuosi 2014" postausta, mutta päätin jättä tekemättä, koska emme tehneet kovinkaan monia cosseja tänä vuonna. Enkä muutenkaan jaksanut. Liikaa vaivaa.
Pieni kertaus kuitenkin. Vuoden conit ja cossit:

Desucon Frostbite - D. Gray-man -ryhmä
Cosvision - Steampunk!Wonderland -ryhmä lauantaina, sunnuntaina Alice (Madness Returns) (Seven)
Desucon - Blood Moon Akali (League of Legends) (Chooichi), Ellie (The Last of Us) (Seven)
Animecon - Steampunk!Wonderland Chesire Cat (Chooichi), Giselle (Disneyn Enchanted) (Seven), Team Magma Grunt (Pokemon) (Chooichi)
Tracon - Eeveelution-ryhmä lauantaina, sunnuntaina Soma (Kuroshitsuji) (Chooichi)

Tein siis jopa huimat kolme (?) uutta cossia ja yhden kaappicossin. Chooichi teki myös kolme (kaksi ja puoli) uutta cossia.

Olemme olleet hyvin hiljaisia täällä blogin puolella (ja muuallakin) sitten Traconin. Sellainen ikävä juttu kuin elämä tuppaa käymään cossijuttujen tielle. Itse olen ollut syksyn opiskelemassa Joensuussa ja Chooichi töissä (ei Joensuussa).

Seuraava con, johon menemme, on Yukicon, joka onkin jo viikon päästä. Olemme siellä pitämässä ohjelmaa, eli pianokonserttia. Minä soitan ja Chooichi kääntää sivuja. Kappalelista löytyy täältä. Kaikki Yukiin tulijat sinne siis, eikö? Ja kellonaikahan on lauantai 11:00 Tapiolasalissa, heti avajaisten jälkeen.

Cossien puolesta meidän piti tehdä Frozen cossit siksi nimi on Huurteinen pianokonsertti, shh älkää kertoko ettei saatu cosseja valmiiksi mutta koska olemme taas olleet saamattomia, ei niitä vielä Yukissa nähdä. Luultavasti tulemme lauantaina siviilleissä. Sunnuntaille uusin varmaankin Ellie-cossini The Last of Us -pelistä. Tein siitä paremman kuin kesällä. Tai siis teen. Ensi viikolla.

Yukin jälkeen koittaa taas Desucon Frostbite, ettekä ikinä arvaa, olen siellä majoitusvänkärinä. En ole vielä miettinyt cosseja niin pitkälle, saa nähdä riittääkö motivaatio tekemään mitään.

Nähdään Yukissa, ja hyvää uutta vuotta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti