keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Desucon

Desu tuli ja meni, siellä oli vähemmän hauskaa kuin yleensä, mutta siitäkin selvittiin. Emme vaihteeksi keksineet mitään hauskaa otsikkoa.

Game of Thrones cosseja ei tullut tähänkään coniin, joten joskus sitten tulevaisuudessa. Doreah olisi ollut melkein valmis mutta Chooichi ei halunnut yksinään mennä sillä, etenkään kun ei ole täysin tyytyväinen housuihin.  Seven ei vaihteeksi saanut Danya valmiiksi. Se on melkein valmis, mutta motivaatio on jossain hukassa, joten cossirintamalla on tällä hetkellä hieman hiljaista.
Postaus on taas semisti parissa osassa, koska emme viettäneet koko conia yhdessä tällä(kään) kertaa.

Chooichi:
Uusin viime vuoden Blood moon Akali cossini, tein uuden topin sillä edellinen oli huono, ei tämä uusikaan ollut täydellinen mutta parempi kuitenkin. Uusin Akalin lähinnä siksi, että LoL-ryhmällä oli miitti ja ajattelin mennä mukaan. Tosin en löytänyt heitä kun vasta illalla ja seuraavana päivänä muutaman, mutta oli mukavaa tutustua uusiin ihmisiin ja jutella heidän kanssaan.

Alun perin minun ei ollut tarkoitus edes tulla Desuun, mutta Ri-kunilla oli ylimääräinen lippu joten ostin sen heiltä, majotusta en ehtinyt saamaan joten junailin kotiin lauantaina ja takaisin sunnuntaina, koska olen opiskelija  ja junalippu ei maksanut paljoa enempää kuin jos olisin lattiamajoitukseen päässyt. 

Itse coni ei ollut ehkä se kaikkein paras, mutta ihan hyvä kun tutustui uusiin ihmisiin ja sunnuntaina opin vielä pelaamaan mahjongia, joka on hyvin koukuttavaa. Kiitos kun jaksoitte opettaa sitä :D

Seven:
Oma matkani conia kohti alkoi jo perjantaina kymmenen aikoihin, kun lähdin juna-asemalle. Minun piti olla conipaikalla yhdeltä, jotta kerkeäisin syömään ennen kuin lähtisimme kasaamaan majoituskoulua.
Olin siis tälläkin kertaa majoitusvänkärinä. Tosin minut ylennettiin ylivänkäriksi (!) ja olin erittäin ylpeä rainbowbadgestani koko viikonlopun. Taisin näytellä sitä jokaiselle vastaantulijalle. Muutamalle useampaankin kertaan. It's so pretty.

Cossien puolesta sen verran, että haalin kasaan kaappicossin itselleni. Olin siis lauantaina Ellie, pelistä The Last of Us. Kävin nopeasti töiden jälkeen ostamassa halppis T-paidan Prismasta, ja maalasin siihen sen kuvion.

Tykkään tästä kuvasta, koska en näytä läskiltä


Aseen lainasin mutkipilta

Perjantai meni koko päivä töissä, joten en conipaikalle ehtinyt kuin avajaisiin. Olisin mielelläni käynyt kuuntelemassa luennot *käy lunttaamassa nimet* Vähän homot mechapilottipojat ja kansainvälinen finanssikriisi sekä Nitro+-luento. Nitro+ en ole koskaan kuullutkaan, mutta olisin mennyt, koska oman vastaavani luento. Ja eroottinen materiaali. Eiku...

Lauantaina pääsin jopa semiaikaisin ylös ja laitoin cossin päälle. Conipaikalla etsin käsiini Chooichin, Aisun ja MMW:n. Se osoittautui oletettua hankalammaksi, syynä kommunikaatiohäiriöt (I'm looking at you, Chooichi)

Lauantain ohjelmaan kuului, kuten aina, cossikisa, joten laitoin Aisun ja MMW:n asialle lippujen hankinnan kanssa, koska epäilin kykyäni päästä sängystä ylös tarpeeksi aikaisin. Työvuoroni loppui siis kolmelta yöllä, joten...

Minulla on muutama sananen cossikisoista.
Ensinnäkin, EuroCosplay karsinnat. Harmillisen vähän osallistujia tällä kertaa, muistaakseni viimeksi oli kymmenisen (?) kappaletta, korjatkaa jos olen väärässä. Oliko niitä tällä kertaa kuusi? Sijoitukset menivät niin nappiin kuin vain voi mennä, kyllähän siinä esityksiä katsellessa erotti sen oikeanlaisen laadun tällaiseen.
Itsekin olen joskus harkinnut osallistuvani, mutta jospa yrittäisin ensin ihan tavallisen esityskisan kanssa. Tai jos uskaltautuisin edes osallistumaan pukukisaan vapaaehtoisesti.

Hall Cosplay -kisa. Desun huono puoli on, että kisaan otetaan vain aasialaisesta lähteestä kilpailijoita (Am I correct?), ei se sinänsä haittaa, mutta koska oma cossaaminen on enemmän länkkärisuuntaista ja muutenkin sarjatietämys huono, en usein tunnista pukuja. Ykkös- ja kakkossijat menivät oikeisiin osoitteisiin, mutta anteeksi vaan kolmas sija, jos luet tätä, mutta ZELDA! Se aivan älyttömän upea Zelda, miksi ei sijoittunut? Mitä tämä on? Kertokaa minulle? Anteeksi, rant over.
Tällä kertaa oli mukavaa, kun kuultiin perusteluja *köhCosvisionköh*. Perustelut on aina kivoja. Mutta se Zelda ;____;
Ja sinä Harucossaaja. Kuinka näytät niin paljon hahmolta?

Puhutaan nyt sitten samaan syssyyn sunnuntain esityskisastakin.
Vain neljä esitystä? People, why? Ainoa syy, miksi en ole jo osallistunut esityskisaan on se, että en osaa tehdä niitä äänihommeleita. En sitten yhtään. Vaikka kävin Cosvisionissa luennollakin ja kaikkea.
En käynyt päättäjäisissä, mutta kuulin että vain voittaja palkittiin? Eli se pokemonesitys?
Eli siis, kilpailun avaus oli huiikea. En ole varmaan ikinä nauranut niin paljon. Loistava koreografia ja taustavideo ja ääni ja puvut. Kaikki oli aivan mahtavasti toteutettu.
Muut esitykset sen jälkeen olivatkin hiukan meh... En oikeastaan edes muista niistä paljoa, joten jätetään ne suosiolla läpikäymättä.

Kisasta vielä sen verran, sinnehän ei saanut viedä proppeja tai isoja laukkuja, vain henkilökohtaiset laukut JA REPUT! Minun reppuni oli saman kokoinen kuin muiden laukut, mutta sitä ei huolittu sisään! JV sanoin minulle: "Veisitkö reppusi narikkaan, se vie liikaa tilaa jaloissa?" Minä: o.O? *katsoo muiden laukkuja, katsoo omaa reppua, mulkaisee JV:tä hyvin pahasti ja vie repun kiltisti narikkaan* Ja kun tulin uudestaan ovelle, herra edessäni, jolla oli puolet pienempi reppu kuin hänen vieressään olevan neidin laukku, käännytettiin viemään reppu narikkaan. Sillä JV:llä oli jotain reppuja vastaan.
(Emmekä toki raahanneet yhden vänkärin isoa laukkua perjantaina avajaisiin, yhtään tilaa vienyt se)

Lauantai-iltana kyllästyin hengailuun, eikä kukaan pelannut korttia kanssani, joten lähdin kävelemään. Päädyin sattumalta kuuntelemaan Cosplayvalokuvauspaneelia, ja hyvä kun menin. Sain paljon hyviä ideoita cossikuvaukseen. En ole itse koskaan käynyt pitämässä conin ulkopuolista photoshoottia, mietitty on, mutta ei olla lähdetty. Mistään studioista en kyllä lähde maksamaan surkeiden cossieni kuvausta varten, mutta johonkin metsään voisi joskus mennä. Jos cossi siis sopii siihen.

Yöllä kävin katsomassa animehuoneessa animea, koska Aisu ja MMW lähtivät lattiamajoitukseen nukkumaan ja Chooichi junalla kotiin. Itse nukuin kaverilla, koska sänky, ja hän meni iltabileisiin muiden kavereidensa kanssa. Koska en pidä iltabileistä, tai mistään bileistä ylipäätään, jäin suosiolla conipaikalle.
Animehuoneessa tuli sitten katsottua kolmisen tuntia animea. Random sporttianimet on parhaita, minulla oli erittäin hauskaa.

Sunnuntaina tulin conipaikalle siten, että ehdin esityskisaan. Heti esityskisan jälkeen piti alkaa AMV-kisa, mutta koska esityskisa oli hiukan lyhyehkö, jäi kisojen väliin noin puolisen tuntia aikaa.
Kävimme katsomassa kisan, paitsi Chooichi, joka karkasi jonnekin (pelaamaan mahjongia?). Olin hyvin innoissani kisassa, kun tunnistin enemmän sarjoja kuin yleensä, ja olin jopa katsonut niistä osan. Hyvä minä. Kehityn animeharrastajana, hitaasti mutta varmasti.

AMV-kisan jälkeen olin valmis lähtemään kotiin. Olin ollut conissa perjantaista yhdestä lähtien, olin nukkunut ehkä kaksitoista tuntia yhteensä (aika, jonka yleensä nukun yhdessä yössä). Chooichi ei halunnut lähteä vielä, mutta minäpä menin. Kolmipäiväiset conit on aika rankkoja, vaikka en edes conittanut kunnolla perjantaina.

Kaksi viimeisintä conia, Frosti ja Cosvision, ovat olleet kävijämäärältään vähäisempiä, joten ehdin jo tottua siihen. Kun yhtäkkiä con olikin myyty loppuun ja Metsähalli oli täynnä ihmisiä, tunsin oloni hyvin ahdistuneeksi. Lisäksi oli epädesumaisen kuuma, enkä kestä kuumaa ollenkaan. En halunnut istua paikallani hetkeäkään, enkä tainnutkaan tehdä sitä paljoa. Conista jäi hyvin ahdistava fiilis. Ei hyvä ollenkaan. En oikein osaa selittää mistä se johtuu, mutta siellä se on. Fiilis. Conifiilis, joka ei ole hyvä.

Ei-hyvän-conifiiliksen takia cossausintoni on lopahtanut (toivottavasti) hetkellisesti. Ei niinkään cossausinto, vaan coni-into. Olemme tulossa Animeconiin, minun oli tarkoitus tehdä sinne kaksi uutta cossia, mutta näillä näkymin en tee kumpaakaan. Lähden ensi viikolla kahdeksi viikoksi Jenkkilään lomalle, sen jälkeen minulla on kahdeksan päivän työputki ja sitten onkin jo Animecon.
Ongelmana on vain, en tykkää olla conissa siviilinä, mutta minulla ei ole cosseja, joita voisin uusia. Paitsi Alice, mutta olen jo käyttänyt sitä kolmessa conissa, ja sitä pitäisi korjailla huomattavasti.

Negatiivisista tunnelmista päätän tämän postauksen bonuskuviin, olkaa hyvät:
Juu, ja kaikki kuvat on ottanut MMW


I'm ready for some fighting, bring it on!

Onko siellä kolomonsteri?

Mmm'I don't know

Näytän Legolasilta
 Kattokaa vaikka:
En löytäny kuvaa, joten gif

Ellie: "Kädet ylös niin ammun!"
Terra: "Niin ammut?"
Akali: "I don't give a shit."
 Ja viimeinen:



2 kommenttia:

  1. Oli mahtavaa nähdä teitä kumpaakin taas. Olette niin iloisia ja kjsdnkjads aina :3333
    Ja legolasilme ahahah ihana <3
    Ja tuo sorsa oli kunnon photobomberi miunki kuvissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Khyllä, oikein mukava oli nähdä, missäs sitä viimeksi nähtiinkään? On siitä jo ikuisuus.
      Legolasilmeilyä tuli kaiketi harrastettua muidenkin kuvissa :DD Sielä taustalla

      Poista