tiistai 17. heinäkuuta 2012

Animecon IX!

Animecon on siis ohi, ja siellä oli kyllä todella mukavaa, sanoisinko.
Matka tosin oli hyvin pitkä ja perjantaina eteemme sattui muutamia esteitä. Ensin ei löydetty bussipysäkkiä, sitten edes koko leirintäaluetta. Kun se sitten vihdoin löytyi, emme olisi Chooichin kanssa saaneet edes yöpyä leirintäalueella teltassa, koska kumpikaan meistä ei ollut täysi-ikäinen. Ja hitot.
Teltan pystyttäminen sateessa siirtyi suoraan lempipuuhieni listalle (lievää sarkasmia havaittavissa?).


Lauantaina puimme cossit päälle ja eikun matkaan! Samalla bussilla kulki mukavasti cossaajia, joten ei tarvinnut huolehtia oikeasta pysäkistä. Ja kuski oli todella mukava, ainakin verrattuna pääkaupunkiseudun bussikuskeihin.
Lauantain hengailimme pääasiassa Chooichin kanssa kahdestaan, välillä näimme randomeita tuttuja. Kävimme katsomassa cosplaykisan, kuten coniperinteisiimme kuuluu. Täytyy sanoa ihan suoraan, että kisa oli aika vaisu, varsinkin beginners-osio, mutta kokeneempien sarjassa oli kyllä hienoja cosseja.
Illalla saimme kyydin leirintäalueelle! Kiitos paljon Ri-chan.


Siinä on lauantaicossit. ------------------------->
Minä Punahilkkana ja Chooichin susisuitti


Sunnuntaiaamuna piti kasata teltta. Onneksi ei satanut, se olisi ollut pertusta.
Siinä samalla kun ähkin teltan kanssa, Saitouksi naamioitunut Ri-chan tuli kysymään, kelpaako kyyti takaisin. Kyllähän se kelpasi. Matkalaukkuni tosin oli niin läski, ettei se mahtunut takaluukkuun, joten istuin sen kanssa  takapenkillä. Säästettiin jopa 5 e! Sillä saa monta pakettia nuudeleita.

Ainoa Nami-kuva, jossa minulla ei näy kamalaa mahaa.
And I'm flat as a plank.
Sunnuntaina oli hieno FFFight, tosin ensimmäiseni, joten en osaa sanoa kuinka tasokas se oli verrattuna aikaisempiin fighteihin. Minua se ainakin miellytti.
Olin huisin ison Hakuouki-ryhmän mukana, koska Chooichi cossasi siitä. En ole katsonut sarjaa, enkä oikeastaan tiedä siitä mitään muuta kuin muutaman randomin hahmon, ainakin nyt, kun kuuntelin muiden derppailuja  keskusteluja. Kesken photoshoottien minulle tuli kylmä (syyn näette viereisessä kuvassa), joten lähdin käppäilemään sisälle päin. En kuitenkaan ehtinyt pitkälle, koska pikkuinen Sanji-kun pysäytti minut. Jäin sitten siihen ja varastin Luffyn leivän. Ja söin sen, koska oli nälkä.

Huomasin, että otimme huomattavasti vähemmän kuvia tässä conissa, kuin muissa (enkä laske nyt mukaan niitä miljoonaa Hakuoukikuvaa, joita otimme). Sanonpa suoraan, että se johtui yleisestä cossien tasosta. Jotenkin tässä conissa oli 
    a) vähemmän cossaajia verrattuna muuhun conikansaan
    b) huonotasoisempia/keskeneräisiä cosseja.

Minulla oli ainakin todella mukavaa, ja toivon, että kaikilla muillakin oli. Ja nyt huomaan että olen saanut aikaan aikamoisen tekstimuurin, mutta ketään ei haittaa. Minua ainakaan. 
Ostinpa muuten myös Traconin lipun, joten siellä näkyillään. Pistän jossain vaiheessa cossisuunnitelmia esille, jahka olen saanut ne päätettyä.


7 kommenttia:

 1. "Matkalaukkuni tosin oli niin läski, ettei se mahtunut takaluukkuun, joten istuin sen kanssa takapenkillä. Säästettiin jopa 5 e! Sillä saa monta pakettia nuudeleita." *reps* xD

  Animecon oli mukava! Nähdään Traconissa (jos pääsen sinne xD) ja jos viitsit voisitko lähettää mulle niitä Hakuouki photoshoot kuvia? 8D (sähköpostini lukee mun blogissa)

  Minusta myös jotenki tuntui että Animeconissa ei ollut niin paljon kuvattavaa.. tosiaan olen viime aikoina ollut aika laiska kuvailemaan muutenkin. xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voinhan mä niitä kuvia lähettää, niitä tosin on aika runsaasti, mut voin laittaa parhaat. Osa kuvista meinaan derppii aika hienosti.

   Poista
  2. Ei haittaa jos on paljon. xD Laita zip'iin niin ei vie yhtä paljon tilaa ~

   Poista
  3. Mihin laitan? o.O En oikeen osaa pistää kuvii sähköpostil :D Enkä sen puoleen millään muullakaan

   Poista
  4. Se on helppoo. xD Meet vaan kirjoittamaan viestin, laitat kaikki Hakuouki kuvat yhteen kansioon, teet sen zip:iksi että sen pystyy lähettämään kokonaan ja sit vaan liität sen siihen viestiin.

   Muuten, onks sulla mun mese? Olis helpompaa jutella ja selittää miten tehä. ^^"

   Poista
 2. Löysin blogisi, aloin stalkkaamaan, spammin kommentilla......OLI HIENO ANIMECON!!!!
  Minäkin elin toisten ottamilla kuvilla, ite en ottanut kuin jotain ihan randomia >8D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh blogistalkkaaja! Ei sillä mäkin stalkkaan sua.

   Joo mulla on täällä aika paljon kaikkia randomeita kuvia (lue= Hakuoukispämmikuvia kamera täynnä)

   Poista